Brievenbusdozen bedrukt met logo

Gaat u een product versturen die door de brievenbus past en bent u op zoek naar een stevige en passende doos? Dan bent u bij Boxsupply aan het juiste adres. Zo kunt u bij Boxsupply voordelig kiezen voor brievenbusdozen bedrukt met uw bedrijfslogo. Er zitten veel voordelen wanneer u kiest voor een brievenbusdoos met logo van Boxsupply. Wij geven graag passend advies zodat u de juiste doos bestelt voor uw verzendingen.

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze brievenbusdozen bedrukt met logo.
SPECIFICATIES
• Zelfklevende sluiting 
• Geen tape nodig 
• Lage porto 
• Logo in full cllor

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze brievenbusdozen met logo of wilt u graag meer informatie? Stel dan uw vraag eenvoudig via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Voordelen van brievenbusdozen met logo

Wilt u graag dat uw doos herkent wordt bij binnenkomst? Kies er dan voor om uw brievenbusdozen met uw logo te laten bedrukken. Naast dat uw pakketje wordt het herkent brengt het nog meer voordelen met zich mee. Ten eerste is het goed voor uw naamsbekendheid. Het gehele huishouden komt namelijk in contact met uw logo op het moment dat het pakketje thuis wordt bezorgd. Daarbij is ook een visitekaartje van uw eigen bedrijf. Wilt u graag uw volledige huisstijl laten bedrukken op de brievenbusdozen? Bekijk dan de mogelijkheid op onze pagina over volledig bedrukte brievenbusdozen

Ten tweede voldoen onze brievenbusdozen aan de maximale afmeting om als brievenbuspost verzonden te worden. U kunt er zelfs voor kiezen om de doos precies op maat te maken. U hoeft de dozen dan niet meer op te vullen met opvulmateriaal. Doordat de pakketten door de brievenbus passen bespaart u op transportkosten en hoeft uw klant niet perse thuis te zijn om het pakketje te ontvangen. Ten slotte zijn onze brievenbusdozen 100% recyclebaar, zo denkt u naast uw portemonnee ook aan het milieu.

Brievenbusdozen met logo bestellen

Bestel brievenbusdozen met logo gemakkelijk bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken, dan kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.