Dozen op maat

Bij ons kunt u terecht voor u alle denkbare dozen op maat. Heeft u een product dat wat moeilijker te verpakken is? Gebruikt u ontzettend veel opvulmateriaal zodat uw product niet teveel verschuiven in de verpakking? En denkt u met regelmaat wel eens: bestaan er geen passende kartonnen dozen voor mijn producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het wordt tijd om dozen op maat te ontwerpen en te bestellen! U bent zelf helemaal vrij in het kiezen van het aantal stuks en wij werken dan ook niet met een minimale afname. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld 10 op maat gemaakte dozen, maar ook voor op maat gemaakte dozen in een veelvoud hiervan.

Standaard dozen of dozen op maat

Dozen die op maat gemaakt worden, brengen vele voordelen met zich mee. Er zijn veel producten die niet in een standaard verpakking passen omdat ze een speciale afmeting hebben. In deze gevallen worden er veel te grote dozen besteld en wordt de lege ruimte in de doos onnodig opgevuld met opvulmateriaal. Dit kost u onnodig veel geld aangezien u voor elke bestelling opvulmateriaal nodig heeft als dat het slecht is voor het milieu. Het opvulmateriaal wordt namelijk niet altijd gerecycled. Belangrijke voordelen van de op maat gemaakte dozen zijn:
  • Beter voor uw product 
  • Verpakkingen geheel naar uw eigen wensen 
  • Mogelijkheid tot bedrukken 
  • Kostenbesparing door minder verbruik aan verpakkingen en opvulmaterialen 
  • Bestellen in zowel kleine als grote oplages 
  • Kan ingezet worden als reclame mogelijkheid 
Wij geven u graag ons advies op het brede terrein van verpakkingen! 

Dozen op maat laten maken

Bij ons kunt u niet alleen alles op maat laten maken, maar nog veel meer! U kunt bij ons uw gewenste doos op maat laten maken en uw eigen kleur kiezen. Via onze ingebouwde configurator kunt u uw eigen afmetingen invoeren. Hier heeft u ook de keuze tussen wit of bruin karton. Zodra u iets in de configurator heeft aangepast, hoeft u alleen maar te klikken op ‘wijziging doorvoeren’ en dan krijgt u precies te zien hoe de doos er uiteindelijk uit komt te zien. Benieuwd hoe het werkt? Neem dan een kijkje in onze webshop. Zolang u in de tool zit, kunt u van alles aanpassen. Denk bijvoorbeeld eens aan het toevoegen van uw logo of uw slogan. U kunt ook bepaalde pictogrammen invoegen op de doos zetten als het pakketje bijvoorbeeld breekbaar is. De pictogrammen die u bij onze configurator ziet zijn de meest voorkomende waarschuwingspictogrammen. Buiten het feit dat u dozen op maat kunt laten maken, kunt u bij ons ook terecht voor dozen van het formaat A5, A4, en A3. Per formaat zijn er verschillende afmetingen.

Service

Zowel een goede service als goede kwaliteit mag je verwachten van Boxsupply. U kunt bij ons niet alleen terecht voor op maat gemaakte dozen, maar ook voor maatwerk bedrukte dozen. Lever uw eigen ontwerp aan dat u graag terugziet op uw op maat gemaakte doos. Dit zorgt voor een nog exclusievere verpakking van uw product. Wij proberen altijd in te spelen op wat er gaande is in de markt en in de branche. Dan kunnen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad bieden.