Brievenbusdozen bedrukt volvlak

Bent u op zoek naar een stevige en bedrukte doos voor een product die door een brievenbus past? Dan bent u bij Boxsupply aan het juiste adres. Zo kunt u bij Boxsupply gemakkelijk en voordelig kiezen voor het bedrukken van brievenbusdozen. U doos past dan niet alleen door de brievenbus heen, de doos valt ook meteen op in de ogen van de consument. Wilt u graag persoonlijk advies over welke doos u het beste kunt kiezen? Neem contact op en wij helpen u graag verder. 

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent het bedrukken van brievenbusdozen.
SPECIFICATIES
• Zelfklevende sluiting
• Geen tape nodig
• Lage porto
• Doos volledig in full color 

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze bedrukte brievenbusdozen of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door één van onze specialisten.

Brievenbusdoos bedrukken

Bent u op zoek naar een brievenbusdoos met een gepersonaliseerde boodschap, afbeelding of tekst? Bij Boxsupply is het mogelijk om te kiezen voor volledig bedrukte brievenbusdozen. Wij doen dit op een hoogwaardige manier zodat uw merknaam en/of boodschap goed zichtbaar is. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde brievenbusdoos geeft u uw huisstijl meer exposure en een extra beleving aan de consument wanneer hij of zij het pakketje ontvangt. Hierdoor wordt de brievenbusdoos een soort visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u alleen uw logo op de doos? Bekijk dan mogelijkheden op brievenbusdozen met logo laten bedrukken.

Onze brievenbusdozen zijn gemaakt van stevig karton en zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen. Daarnaast kunt u de doos geheel op maat laten maken zodat u ook geen gebruik hoeft te maken van opvulmateriaal. Hierdoor kunt u veel geld besparen. U denkt niet alleen uw eigen portemonnee, maar ook aan het milieu aangezien onze dozen 100% recyclebaar zijn. 

Bedrukte brievenbusdozen bestellen

Bestel bedrukte brievenbusdozen gemakkelijk bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. Wilt u dozen graag met eigen ogen zien en vasthouden? U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.