Brievenbusdoos in kleur

Bent u op zoek naar een stevige doos voor een product dat door de brievenbus past? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij Boxsupply vindt u stevige gekleurde brievenbusdozen waarmee u gemakkelijk uw producten veilig kan versturen. Wanneer uw producten door een brievenbus passen kunt u met een brievenbusdoos veel geld besparen. Wij geven graag een passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing.

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze gekleurde brievenbusdozen.
SPECIFICATIES
• Stevig massief karton
• In zes kleuren verkrijgbaar
• Goede oppervlakte bescherming
• Eenvoudig handmatig te verwerken

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze gekleurde brievenbusdozen of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Gekleurde brievenbusdozen op maat

Past uw product door een brievenbus en bent u op zoek naar een passende brievenbusdoos? Dan zijn de gekleurde brievenbusdozen van Boxsupply de dozen voor u. Onze dozen zijn gemaakt van stevig karton en zijn daarnaast 100% recyclebaar. Zo denkt u aan uw portemonnee maar ook aan het milieu. Onze brievenbusdozen hebben het juiste formaat om aan de normeringen te voldoen zodat ze als brievenbuspakket verzonden mogen worden. Hiermee bespaart u portokosten. Brievenbusdozen mogen maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot zijn. Is uw product kleiner en wilt u liever een gekleurde brievenbusdoos die perfect past? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij ons kunt u de dozen op maat laten maken, zo hoeft u niet te werken met opvulmateriaal wat weer veel kosten zal besparen. Daarnaast hebben brievenbusdozen een groot voordeel voor uw klant. Doordat het pakket door de brievenbus past hoeft uw klant niet perse thuis te zijn om het pakketje te ontvangen.

Wilt u dat uw pakketje opvalt en dat uw klant direct weet dat hij uw product binnen heeft? Dan is een gekleurde brievenbusdoos een goede keus. Tussen de veelal standaard brievenbusdozen zal een gekleurde zeker opvallen in de post. U kunt er ook voor kiezen om een volledig bedrukte brievenbusdoos te gebruiken. Deze kunt u ook nog eens inzetten als visitekaartje.

Gekleurde brievenbusdozen online bestellen

Bestel gekleurde brievenbusdozen gemakkelijk bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.