Brievenbusdozen met bovenklep

Moet u een product versturen dat door een brievenbus past en zoekt u hiervoor een stevige brievenbusdoos? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij Boxsupply vindt u veel verschillende brievenbusdozen, zo ook de brievenbusdoos met bovenklep. Wanneer u kunt kiezen voor een brievenbusdoos met bovenklep kunt u veel geld besparen met het versturen van pakketten. Wij geven graag passend advies en zoeken met en voor u naar de beste mogelijkheid.

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze brievenbusdozen met bovenklep.
SPECIFICATIES
• Golfkarton of massief karton
• Optimale bescherming
• Portokosten besparend

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze brievenbusdozen met bovenklep of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Voordelen van brievenbusdozen met klep

Bent u op zoek naar een stevige brievenbusdoos die gemakkelijk te openen is? Bekijk dan onze brievenbusdozen met bovenklep sluiting. Dankzij deze opening is het product goed zichtbaar en makkelijk uit de verpakking te halen. Zo hoeft uw klant weinig moeite te doen om het product te pakken. Daarnaast hebben onze brievenbusdozen met bovenklep een extra buffer wanneer deze bijvoorbeeld onverhoopt valt. Hierdoor zal het product heel blijven. Onze brievenbusdozen voldoen aan de maximale afmeting om als brievenbuspost verzonden te worden. Indien gewenst kunnen wij voor u de doos ook geheel op maat maken. Zo hoeft u geen moeite te doen met opvulmateriaal om het product goed stevig te versturen. Hierdoor bespaart u op portokosten en hoeft uw klant niet perse thuis te zijn om het pakketje te ontvangen.

Onze brievenbusdozen met bovenklep zijn standaard wit, echter is het ook mogelijk om deze brievenbusdozen persoonlijk te bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo op de doos te plaatsen of de doos geheel in uw huisstijl te bedrukken. Dit allemaal is mogelijk bij Boxsupply. Daarnaast zijn onze dozen 100% recyclebaar, zo denkt u aan uw portemonnee en aan het milieu.

Brievenbusdozen met bovenklep bestellen

Bestel brievenbusdozen met bovenklep gemakkelijk bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.