Brievenbusdozen met plakstrip

Bent u op zoek naar een stevige doos voor een product die door een brievenbus past? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende soorten brievenbusdozen vinden, en zo ook brievenbusdozen met een plakstrip. Wanneer u een product gaat versturen die door een brievenbus past kunt u met een brievenbusdoos veel geld besparen. Wij geven graag passend advies en zoeken met en voor u naar de beste oplossing.

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze brievenbusdozen met plakstrip.
SPECIFICATIES
• Zelfklevende sluiting
• Geen tape nodig voor sluiten
• Lage porto (max. 3 kg)
• Met scheurstrip 

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze brievenbusdozen met plakstrip of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Voordelen van brievenbusdozen met plakstrip

Een groot voordeel van een brievenbusdoos met plakstrip is dat u niet hoeft te klooien met tape of plakband. Deze brievenbusdozen hebben een zelfklevende sluiting. U bent hierdoor sneller klaar met het inpakken van de producten en maakt daarnaast minder kosten aan onnodig veel tape of plakband. De brievenbusdozen van Boxsupply voldoen aan de maximale afmetingen om als brievenbuspost verzonden te worden. Echter kunt u bij Boxsupply ook kiezen voor brievenbusdozen met plakstrip geheel op maat. Zo hoeft u ook geen opvulmateriaal te gebruiken. Daarnaast kunt u bij ons ook nog eens kiezen om de brievenbusdozen met plakstrip te bedrukken met uw logo of huisstijl. Zo kunt u deze dozen inzetten als visitekaartje.

Brievenbusdozen met plakstrip bestellen

Bestel brievenbusdozen met plakstrip gemakkelijk bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.