Brievenbusdozen

Een brievenbuspakketje kan verschillende maten hebben, daarom bieden wij op maat gemaakte brievenbusdozen aan! Echter zit er wel een maximale afmeting aan een brievenbusdoos. Deze mag namelijk maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2kg zwaar zijn. Voor onze op maat gemaakte brievenbusdozen gebruiken wij stevig karton. Hierdoor blijft het pakketje goed beschermd tegen de val vanuit de brievenbus of andere beschadigingen tijdens de bezorging. Door onze brievenbusdozen krijgt uw klant gegarandeerd een onbeschadigd product! U kunt bij BoxSupply terecht voor verschillende oplages, wij werken dan ook niet met een minimum. U kunt bij ons terecht voor standaard brievenbusdozen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp, met bijvoorbeeld uw logo, op de doos te zetten. Het pakketje is toch de laatste indruk wat de klant van uw bedrijf heeft voordat het pakketje wordt geopend. Bekijk hieronder ons assortiment aan brievenbusdozen.

Welke brievenbusdoos past het best bij jouw product?

Brievenbusdozen ontwerpen

BoxSupply is de specialist op het gebied van brievenbusdozen. Wanneer u kiest voor BoxSupply profiteert u van het feit dat alles bij ons helemaal op maat gemaakt wordt. U kunt zelf uw eigen ontwerp op uw brievenbusdozen plaatsen. Met onze handige configurator, in onze webshop, kunt u zelf een doos maken en meteen zien hoe het definitieve product eruit komt te zien. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit zowel witte als bruine kartonnen dozen. Daarna kunt u eventueel uw logo uploaden en als u dan op klikt op wijziging doorvoeren ziet u direct hoe de doos eruit komt te zien. Hierna kunt u er nog voor kiezen om een tekst toe te voegen en uiteindelijk zelfs nog bepaalde pictogrammen. U kunt de brievenbusdozen dus helemaal aanpassen naar de kwaliteiten van uw webshop. 

Brievenbusdoos gebruiken

Een verpakking is van hoge kwaliteit wanneer deze zowel sterk als stevig is. Het is cruciaal voor een verzenddoos dat uw product niet beschadigd raakt. BoxSupply heeft voor u geregeld dat alle dozen die bestelt van goede kwaliteit zijn en dat ze binnen de maximale afmetingen van een brievenbus passen. Een grote ergernis van consumenten is vaak dat ze thuis moeten zijn om een pakketje te ontvangen. Maar de brievenbusdozen passen door de brievenbus waardoor uw klant het pakketje meteen kan openmaken wanneer hij of zei thuis komt. Dit is een belangrijk om van een klant een tevreden klant te maken. Tot slot kunt u de doos geheel op maat maken, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het vullen van de doos met opvulmateriaal. Dit bespaart u kosten aan opvulmateriaal die u in alle dozen moet plaatsen. 

Tarieven vervoerders bij brievenbusdozen

Wanneer u ervoor kiest om uw brievenbuspakketje te versturen met bijvoorbeeld PostNL, dan zitten daar tarieven aan vast. De tarieven worden op basis van een bepaald gewicht bepaald. In het tarievenboekje van PostNL vindt u de actuele tarieven. Er wordt gewerkt met schalen van bijvoorbeeld 0 gram – 20 gram, 20 gram – 50 gram enzovoort. Ook maakt PostNL een onderscheid tussen regio Nederland en Internationaal. Met de brievenbusdozen van BoxSupply bent u in ieder geval verzekerd van dozen die voldoen aan de minimale en maximale kenmerken van PostNL. Dan scheelt alweer een aantal zorgen voor u. 

Gemakkelijk brievenbusdozen bestellen

Goede service en kwaliteit is wat u mag verwachten van BoxSupply. Wij houden de markt in de gaten en spelen zo in op wat er allemaal op de markt en branche gebeurd. Wij zijn ons ervan bewust dat klanten tegenwoordig meer willen dan een standaard levering, dit is dan ook de reden waarom wij adviseren op het brede terrein van verpakkingen. Wij staan ook voor partnership voor onze klanten, leveranciers en met al onze medewerkers. Op die manier kan continuïteit gegarandeerd worden. Via onze handige configurator in onze webshop kunt u uw eigen brievenbusdoos helemaal ontwerpen zodat u hem kunt gebruiken als visitekaartje. Bekijk bijvoorbeeld naar onze volvlak bedrukte brievenbusdozen. Naast dat u ervoor kunt kiezen om de doos helemaal zelf te ontwerpen, kunt u ook kiezen voor een standaard brievenbusdoos.