Standaard brievenbusdozen

Heeft u een product dat door een brievenbus past en zoekt u hiervoor een geschikte doos? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij Boxsupply vindt u kwaliteit brievenbusdozen waarmee u gemakkelijk producten kunt versturen die door een brievenbus passen. Door te kiezen voor brievenbusdozen wanneer het mogelijk is zult u veel geld besparen. Wij geven graag een passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing.

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze standaard brievenbusdozen.
SPECIFICATIES
• Stevig massief karton (600 / 750 gr.)
• Portokosten besparend
• Kleur: wit

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze standaard brievenbusdozen of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Stevige brievenbusdozen

Heeft u een pakket dat door de brievenbus past en bent u op zoek naar een stevige brievenbusdoos waar u deze mee kunt verzenden? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Boxsupply levert stevige dozen waarmee u uw producten die in een brievenbus passen veilig kunt versturen. Door te kiezen voor brievenbusdozen wanneer het kan bespaart u op uw portokosten en hoeft de klant niet perse thuis te zijn om het pakketje te ontvangen. Het gebruik van brievenbusdozen levert dus voordeel op voor u en uw klanten. Brievenbusdozen zijn ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld:
  • CD/DVD's
  • (klein) speelgoed
  • kleding
  • cosmetica
  • computer accessoires
  • boeken
Doordat wij bij Boxsupply enkel gebruik maken van stevig karton worden uw producten optimaal beschermd. Naast dat ons karton stevig genoeg is voor het veilig verzenden is het ook 100% recyclebaar. Zo denkt u niet alleen aan uw portemonnee maar ook aan het milieu.

Bij Boxsupply kunt u kiezen uit verschillende soorten brievenbusdozen. Zo kunt u naast standaard brievenbusdozen ook dozen met plakstrip of met volledig/deels gekleurde opdruk. Wanneer u kiest voor een volledig bedrukte brievenbusdoos kunt u deze ook gebruiken als visitekaartje om uw merkbekendheid te vergroten.

Afmetingen van een brievenbusdoos

Brievenbusdozen zijn speciaal gemaakt zodat deze door de brievenbus passen. Maar wat zijn dan precies de standaard afmetingen van deze brievenbusdozen? De maximale afmetingen mogen 38 x 26,5 x 3,2 cm zijn, daarnaast mag een brievenbusdoos maximaal 2 kilo wegen. Wanneer het pakket aan deze afmetingen voldoet zult u profiteren van lagere verzendkosten en een eenvoudige verzending.

Is de maximale afmeting te groot voor uw product en wilt u liever een kleinere brievenbusdoos zodat u geen opvulmateriaal hoeft te gebruiken? Dan zit u bij Boxsupply ook aan het juiste adres. Wij maken uw dozen geheel op maat zodat uw producten precies passen en u geen opvulmateriaal hoeft te gebruiken.

Standaard brievenbusdozen online bestellen

Bestel standaard brievenbusdozen gemakkelijk bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.