Dozen laten bedrukken

Een kartonnen doos bedrukken is een mooie manier om direct met uw klant te communiceren. Hierdoor wordt de levering van uw product een stuk persoonlijker en exclusiever. Dit wordt ook zeker door uw klant gewaardeerd. Kartonnen dozen bedrukken is dus meer dan een extraatje. Het is een belangrijk onderdeel van de branding van uw merknaam.

Maatwerk staat bij ons centraal. Dit is waar wij bekend om staan. Het maakt niet uit of het nu gaat om dozen op maat, standaarddozen, dozen in kleur of dozen met uw eigen logo erop. Wij proberen aan al uw wensen te voldoen zodat u tevreden bent met uw eigen bedrukte dozen. Naast onze handige tool om dozen te ontwerpen, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp aan te leveren voor een nog exclusievere verpakking van uw product.

Kies bij ons uit dozen met het formaat van A5, A4, A3 of een op maat gemaakte doos. Ook heeft u de keuze uit wit of bruin karton. U kunt bij ons dozen bedrukken met uw eigen logo en tekst. Dit doen wij uiteraard met veel plezier en vakmanschap.
Doos bedrukken als visitekaartje
Als u gebruik maakt van bedrukte dozen dan worden ze echt "van u". Iedereen zal uw verzending herkennen aan de bedrukte doos. Dit verhoogt de marketingkracht van uw bedrijf en dat zal zeker gewaardeerd worden door de klanten. Een doos bedrukken is net als een visitekaartje. Het straalt voornamelijk uit waar het bedrijf voor staat. Een bedrukte doos valt natuurlijk enorm op. Het kan worden ingezet als promotiemateriaal. Als u ervoor kiest om uw producten te verzenden in bedrukte dozen met uw logo en bijvoorbeeld uw website erop, vergroot uw daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een doos bedrukken is dus een gerichte vorm van reclame en verhoogd de herkenbaarheid. Webshops realiseren zich nu ook steeds meer dat ze geassocieerd worden met de dozen waarin zij de producten leveren. Steeds meer webshops laten dus hun dozen bedrukken.

Het gebruik van bedrukte dozen vergroot dus de naamsbekendheid van uw bedrijf, maar een bedrukte doos heeft nog meer voordelen dan alleen het zijn van een visitekaartje. Het bedrukken van een exclusieve doos met uw logo, tekst en andere elementen die aansluiten bij uw bedrijf, laat u duidelijk zien dat u uw producten serieus neemt. Niet alleen klanten zien dit, maar ook potentiĆ«le zakenpartners. Dit kan weer leiden tot bepaalde samenwerkingen en kan in de toekomst positieve gevolgen hebben. Dozen bedrukken als visitekaartje is dus een zeer directe vorm van reclame die commitment en professionaliteit uitstraalt. 
Dozen bedrukken in kleine oplage
Heeft u een kleiner bedrijf en wilt u toch in een kleine oplage bedrukte dozen hebben voor uw producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren met onze bedrukte dozen geen minimale oplage. U bent zelf helemaal vrij in het kiezen van het aantal stuks. U kunt bij ons 10 bedrukte dozen bestellen, maar u kunt bijvoorbeeld ook 60 bedrukte dozen bestellen. Naast de handig tool die wij gebruiken voor het ontwerpen van de dozen, bieden wij u ook maatwerk bedrukte dozen aan. Hierbij kunt u uw eigen ontwerp aanleveren en ook dit kan in kleine oplages.
Snel en gemakkelijk dozen bedrukken?
Wilt u gemakkelijk en snel dozen bedrukken met uw eigen logo? Zoals u hierboven heeft kunnen lezen proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het echte werk voor ons begint nadat u de bestelling heeft voltooid. Een goede service en goede kwaliteit is wat u mag verwachten bij Panhuijsen. Wij proberen altijd in te spelen op wat er allemaal in de markt en branche gebeurt. Naast het bedrukken van dozen, kunnen wij u ook altijd adviseren op het brede terrein van verpakkingen.