Verpakkingsdozen

Heeft u producten die altijd via de post verzonden moeten worden? Wij bieden een ruim assortiment van verpakkingsdozen aan. U kunt bij ons terecht voor verpakkingsdozen van het formaat A5, A4 en A3, maar u kunt ook uw eigen afmetingen invoeren in onze speciale ingebouwde configurator.

BoxSupply levert al uw dozen op maat. Heeft u een product dat moeilijk te verpakken is en gebruikt u te veel opvulmateriaal zodat uw product niet verschuift in de verpakkingsdoos? Denkt u met regelmaat wel eens: er bestaan geen passende verpakkingsdozen voor mijn producten? BoxSupply biedt de oplossing! Wij maken de doos precies in uw gewenste formaat. Geen vorm of formaat is ons te moeilijk! 
Verpakkingsdozen op maat
Verpakkingsdozen die op maat gemaakt worden brengen vele voordelen met zich mee.
  • Bedrukte verpakkingsdoos op maat is goed voor de branding van uw merk 
  • Geen minimale afname verplicht 
  • Direct resultaat bekijken met onze configurator
U heeft bij ons de keuze uit wit of bruin karton, maar dat is niet alles. Via de configurator kunt u uw logo en een aparte tekst toevoegen zoals de naam van uw webshop. Het is ook mogelijk om bepaalde pictogrammen toe te voegen. Dit zijn de meest voorkomende waarschuwingspictogrammen. 
Verpakkingsdozen als visitekaartje
Een bedrukte verpakkingsdoos wordt tegenwoordig veel gebruikt als visitekaartje. Iedereen zal uw verzending herkennen als deze bedrukt is met bijvoorbeeld uw logo. Dit verhoogt de marketingkracht van uw bedrijf en dat wordt zeker gewaardeerd door de klanten. Een bedrukte verpakkingsdoos straalt voornamelijk uit waar u als bedrijf voor staat. U kunt de doos zo opvallend maken als u zelf wil. Wij zijn u graag van dienst.

Steeds meer webshops realiseren zich dat de webshop geassocieerd wordt met de verpakkingsdoos waar zij de producten in leveren. Met een bedrukte verpakkingsdoos vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Er zijn nog meer voordelen als u uw verpakkingsdoos inzet als een visitekaartje. Het laat de klanten zien dat u uw eigen producten serieus neemt. Niet alleen klanten zien dit, maar ook potentiële zakenpartners.  
Gemakkelijk en snel verpakkingsdozen bedrukken?
Zoals u hierboven heeft kunnen lezen proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het echte werk begint voor ons nadat u de bestelling heeft voltooid. Wij proberen altijd in te spelen op wat er allemaal in de markt en branche gebeurt. Een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit is wat u mag verwachten van BoxSupply. Naast het bedrukken van verpakkingsdozen, adviseren wij u ook altijd graag op het brede terrein van verpakkingen.