Standaard verzenddozen

Bent u van plan om standaard verzenddozen te gaan bestellen? Dan bent u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij Boxsupply kunt u gemakkelijk en voordelig standaard verzenddozen op maat bestellen. Onze dozen zijn gemaakt van stevig karton en zijn daarnaast 100% recyclebaar. Neem contact op om passend advies te ontvangen om er zeker van te zijn dat u de juiste verzenddozen bestelt voor uw verzendingen.

Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze standaard verzenddozen.
SPECIFICATIES
• Stevige constructie
• Handige sluitlip
• Eenvoudig op te zetten

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze standaard verzenddozen of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door één van onze specialisten.

Stevige standaard verzenddozen

In de afgelopen jaren zijn het aantal online verkopen flink gestegen en dit aantal blijft groeien. Dit is voor u een interessante en welkome ontwikkeling, maar hier komen dan ook weer andere punten bij kijken. Zo is het zeer belangrijk dat u stevige verzenddozen gebruikt om uw artikelen veilig te vervoeren. U wilt natuurlijk niet dat uw klant een beschadigd pakketje binnen krijgt. Gelukkig kunt u bij Boxsupply standaard verzenddozen bestellen. Onze verzenddozen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn daarnaast ook nog eens 100% recyclebaar. Zo denkt u aan uw portemonnee, uw klant en het milieu. Onze standaard verzenddozen zijn voorzien van een handige sluitstrip, zo hoeft u geen moeite te doen met plakband. Daarnaast kunt u de doos geheel op maat laten maken zodat u geen opvulmateriaal hoeft te gebruiken.

Wilt u graag uw verzenddozen persoonlijker maken? Waarom laat u ze dan niet volledig bedrukken of eventueel met uw logo . Op het moment dat uw pakketje dan binnenkomt bij uw klanten weet het gehele huishouden dat het pakketje van uw webshop afkomstig is. Heeft u interesse? Bekijk de mogelijkheden op onze verzenddozen met logo of bedrukte verzenddozen pagina. 

Verzenddozen bestellen

Standaard verzenddozen bestelt u gemakkelijk en voordelig bij Boxsupply. Bij ons kunt u verzenddozen op maat laten maken en zit u niet vast een een minimale opgave. Wij het zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt om uw verzenddozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij u wel om een afspraak met ons te maken, dan kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.