Verzenddozen bedrukt met logo

Wilt u graag dat klanten uw pakketten herkennen? Waarom laat u uw verzenddozen niet met uw logo bedrukken. Een voordeel hiervan is dat uw pakket meteen herkent wordt wanneer het binnenkomt. Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig verzenddozen met logo bestellen. Er zitten meerdere voordelen aan een verzenddoos met logo van Boxsupply. Wij geven graag passend advies en gaan met u om de tafel zitten zodat u de juiste verzenddoos bestelt. 
Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze verzenddozen met logo.
SPECIFICATIES
• Stevige constructie
• Handige sluitlip
• Eenvoudig op te zetten

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze verzenddozen met logo of wilt u graag meer informatie? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door één van onze specialisten.

Voordeel van verzenddoos met logo

Er zitten meerdere voordelen aan verzenddozen met logo van Boxsupply. Zo zijn onze dozen gemaakt van stevig karton en wordt uw logo dankzij onze hoogwaardige druktechniek perfect op de doos bedrukt. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw producten beschadigd aankomen bij uw klant. Door te kiezen voor verzenddozen met logo kunt u de doos inzetten als een visitekaartje. U krijgt dus extra exposure terwijl uw klanten de producten in huis krijgen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om de doos geheel op maat te laten maken. U hoeft dan geen extra kosten te betalen aan opvulmateriaal. Naast dat onze dozen gemaakt zijn van stevig karton, zijn ze ook nog eens 100% recyclebaar. Zo denkt u aan uw portemonnee, uw klanten en het milieu. 

Wilt u meer dan alleen uw logo op de doos? Dan kunt u ook kiezen voor onze bedrukte verzenddozen. Maar ook voor standaard verzenddozen bent u bij Boxsupply aan het goede adres. Zo vindt u altijd een geschikte verzenddoos voor uw verzendingen.

Verzenddozen met logo bestellen

Verzenddozen met logo kunt u gemakkelijk en voordelig bestellen bij Boxsupply. Bij ons kunt u de verzenddozen geheel op maat laten maken en zit u niet vast aan een minimale opgave. Wij hebben het voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt om de verzenddozen met logo online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren dan wel om een afspraak te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.