Verzenddozen

Verzenddozen zijn een belangrijk onderdeel van de ervaring van uw klanten en dus ook van uw bedrijf. Een verzenddoos zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw producten heel aankomen, maar is het ook een visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het noodzakelijk dat u de nodige aandacht besteed aan het kiezen van een goede verzenddoos en het ontwerp. Wanneer u op zoek bent naar verzenddozen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs die ook nog eens op maat gemaakt en bedrukt kunnen worden bent u bij BoxSupply aan het juiste adres. Als ervaren leveranciers van verzenddozen weten wij welke dozen het beste binnen uw wensen passen en aan welke voorwaarden de dozen moeten voldoen. Via ons eenvoudige bestelsysteem kunt u gemakkelijk en overzichtelijk de juiste doos bestellen voor de juiste prijs.

Welke verzenddoos past het best bij jouw product?

Verzenddozen op maat

Het maakt niet uit wat voor soort product u wilt verpakken, bij BoxSupply vindt u de verzenddoos die dit mogelijk maakt. Zo kunt u bij ons terecht voor alle denkbare verzenddozen op maat. Via onze ingebouwde configurator in onze webshop kunt u gemakkelijk uw eigen afmeting ingeven en zo de verzenddoos op de juiste maat ontvangen. Hoewel niet alle producten passen in een standaard verzenddoos, brengt deze maat doos wel veel voordelen met zich mee. Wij hebben een aantal voordelen van op maat gemaakte verzenddozen van BoxSupply voor u op een rijtje gezet:
  • Verpakking geheel naar uw eigen wensen 
  • Goede bescherming van het product 
  • Mogelijkheid tot bedrukken 
  • Kan ingezet worden als reclame mogelijkheid 
  • Kostenbesparing door minder verbruik aan verpakkingen en opvulmaterialen 
  • Bestellen in kleine en grote oplages is allebei mogelijk! 
Naast dat u de maat van uw verzenddoos zelf kunt bepalen, is het ook mogelijk om te kiezen uit wit en bruin karton en kunt u de doos helemaal zelf ontwerpen.

Verzenddozen als visitekaartje

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn er meerdere voordelen aan de op maat gemaakte verzenddozen van BoxSupply. Er is echter nog een voordeel, dit is dat u de verzenddoos kunt inzetten als visitekaartje. Doordat u de verzenddoos helemaal zelf kunt ontwerpen en dus zo opvallend kunt maken zoals u dat wilt, gaan mensen de verzenddoos herkennen. U kunt ervoor kiezen om de doos te bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo of een stuk tekst met uw slagzin. Dit kan een positief effect hebben op de marketingkracht van uw bedrijf en de naamsbekendheid van uw bedrijf.

U kunt de verzenddoos zo opvallend maken als u zelf wilt. Op deze manier kunt u de bedrukte verzenddoos ook inzetten als promotiemateriaal. Wanneer u het besluit neemt om de verzenddoos in te zetten als visitekaartje, dan laat u uw klanten zien serieus bezig te zijn met uw producten en de transport van uw producten. Dit wordt vaak erg gewaardeerd door klanten.

Gemakkelijk online verzenddozen bestellen

Via onze configurator proberen wij het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u om de verzenddoos te bestellen zoals u dat wilt. U kunt via onze webshop kiezen uit wit en bruin 
karton en uw logo of een stuk tekst te plaatsen op uw verzenddoos. Bij onze configurator hoeft u alleen te klikken op wijzigingen doorvoeren en u krijgt direct te zien hoe de doos eruit komt te zien. 
Wij houden de markt nauwlettend in de gaten en proberen zo in te spelen op wat er allemaal in de markt en branche gebeurt. Een goede service en kwaliteit is wat u mag verwachten van BoxSupply. Naast het bedrukken en op maat maken van verzenddozen, kunnen wij u ook adviseren op het brede terrein van verpakkingen.