Autolockdozen

Bent u op zoek naar autolockdozen van een hoge kwaliteit? Bij Boxsupply vindt u autolock dozen van topkwaliteit. Ook voor persoonlijk bedrukte dozen op maat bent u bij Boxsupply aan het juiste adres. Door te kiezen voor een autolockdoos op maat weet u zeker dat uw producten passen. Daarnaast werkt een persoonlijk bedrukte doos ook als visitekaartje voor uw bedrijf. Wij geven graag passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing. Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze autolockdozen.
SPECIFICATIES
• Stevig enkelgolf karton
• Stevig dubbelgolf karton
• Eenvoudig op te vouwen
• 100% recyclebaar

Direct bestellen »

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze autolock dozen? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Autolock dozen met afsluitstrip

Autolock dozen zijn standaard dozen die zichzelf in elkaar vouwen wanneer u deze uitklapt. De onderkant van de doos schuift automatisch stevig in elkaar. Bij Boxsupply kunt u autolock dozen in uw gewenste formaat bestellen. Het grote voordeel van autolock dozen is dat u geen tape hoeft te gebruiken om de doos goed af te sluiten. De doos sluit zichzelf automatisch zodat u meteen kunt inpakken. De autolock dozen van Boxsupply is ook voorzien van een afsluitstrip zodat plakband overbodig is. Dit scheelt veel tijd wanneer u ervoor kiest om autolock dozen te gebruiken voor massaproductie. Een ander voordeel van de dozen is dat de klant ze simpel kan openen, hij hoeft er namelijk geen mesje of schaar te klooien met alle risico’s van dien voor te gebruiken.

Autolock dozen op maat

Bent u een webshop eigenaar en bent u op zoek naar autolock dozen op maat voor uw verzendingen? Bekijk dan het assortiment van Boxsupply. Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig autolock dozen op maat vinden zodat deze precies passen binnen uw wensen. Een groot voordeel van autolock dozen op maat is dat u de doos niet meer hoeft te vullen met opvulmateriaal. Daarnaast zijn de pakketten kleiner en kunnen er pakketten in grotere getalen verzonden worden. Dit kan voor een groot verschil zorgen in uw logistieke kosten. Autolock dozen worden veel gebruikt voor webshop artikelen als:

•Kleding
•Cosmetica
•Elektronica
•Schoenen
•Literatuur

Naast dat u bij Boxsupply autolock dozen op maat kunt bestellen, profiteert u ook van topkwaliteit. Onze dozen zijn erg stevig en betrouwbaar voor verzendingen, verhuizing of opslag. Daarnaast zijn onze dozen 100% recyclebaar, zo denkt u naast uw portemonnee ook aan het milieu.

Autolock dozen gemakkelijk bestellen

Bestel autolock dozen op maat bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de dozen online te bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen.