Dozen met plakstrip

Bent u op zoek naar topkwaliteit dozen met plakstrip? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij ons vindt u gemakkelijk en voordelig dozen met plakstrik van een zeer hoge kwaliteit. U kunt bij ons ook kiezen voor persoonlijk bedrukte dozen. Neem contact op via het onderstaande formulier en wij bespreken graag de mogelijkheden. Ook voor passend advies kunt u contact opnemen met ons.
SPECIFICATIES
• met autolockbodem
• klep met sterke, zelfklevende sluitstrip
• geen tape nodig

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze dozen met plakstrip of wilt u graag meer informatie. Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

De voordelen van een doos met plakstrip

Op zoek naar een doos met plakstrip? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor dozen met plakstrip van Boxsupply profiteert u van meerdere voordelen. Zo hoeft u geen gebruik meer te maken van tape of plakband om de doos goed dicht te krijgen. De doos heeft een klep met een sterke en zelfklevende sluitstrip. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een op maat gemaakte doos met plakstrip, zo hoeft u geen gebruik te maken van opvulmateriaal. Daarnaast zijn onze dozen gemaakt van stevig materiaal en 100% recyclebaar, zo denkt u naast uw portemonnee ook aan het milieu.

Ook kunt u bij ons kiezen voor persoonlijke bedrukte dozen, zo kunt u de doos inzetten als reclame of promotiemateriaal wat weer zal helpen met het vergroten van je naamsbekendheid. Zo kunnen wij de dozen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, slogan of een andere zin.

Dozen met plakstrip gemakkelijk bestellen

Bestel dozen met plakstrip op maat bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de dozen online te bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen.