Palletdozen

Bent u op zoek naar stevige pallet dozen? Boxsupply levert kwaliteit palletdozen van golfkarton waarmee u uw artikelen veilig van A naar B kunt vervoeren. Voor al uw logistieke toepassingen zijn palletdozen een geschikte oplossing. Zo zijn deze dozen een perfecte uitkomst wanneer uw organisatie of fulfilment bedrijf veel met pallets werkt. De dozen zijn ideaal om op een pallet te stapelen zodat u de ruimte optimaal benut en geen onnodige kosten maakt. Kortom, de palletdozen zijn ideaal voor webshops en zakelijke orders. Wij geven graag passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing. Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze palletdozen.
SPECIFICATIES
• Palletdoos geschikt voor export
• Formaat afgestemd op europallet
• Zeer stevig dubbele golfkarton
• Ook verkrijgbaar met laadklep

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze palletdozen of wilt u graag meer informatie. Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Pallet doos op maat

Verzendt u wekelijks veel pakketten en wilt u een palletdoos geheel op maat? Dan bent u bij Boxsupply aan het juiste adres. Waar andere bedrijven veelal een beperkt aantal (standaard)maten dozen beschikbaar hebben, biedt Boxsupply palletdozen precies volgens uw gewenste formaat aan. Met op maat gemaakte palletdozen bespaard u ruimte en kunt u zoveel mogelijk pallets plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u geen onnodige kosten maakt aan een te groot magazijn. Onze palletdozen zijn uitermate geschikt voor uw export aangezien bestaan uit stevig golfkarton.

Naast dat u bij Boxsupply terecht kunt voor palletdozen geheel naar uw formaat, kunt u ook kiezen om de doos persoonlijk te laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw pallet doos laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, slogan of een andere tekst. Hierdoor wordt uw doos beter herkenbaar en werkt de doos als een soort visitekaart. U vergroot dus uw naamsbekendheid terwijl u uw producten transporteert.

Palletdozen gemakkelijk online bestellen

Bestel palletdozen bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij proberen het voor u  zo gemakkelijk mogelijk te maken bij het online bestellen van dozen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij u wel om een afspraak met ons te maken, zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.