Standaard dozen

Bent u op zoek naar standaard dozen van topkwaliteit? Bekijk dan ruime en voordelige assortiment van Boxsupply Wij bieden topkwaliteit standaard dozen, oftewel Amerikaanse vouwdozen, aan. Bij ons kunt u ook kiezen voor persoonlijk bedrukte dozen op maat, zodat u zeker dat u een passende doos heeft. Het grote voordeel van persoonlijke bedrukte dozen is dat ze ook een visitekaartje zijn van uw bedrijf naar de klant toe. Het is toch de laatste interactie die klant heeft voordat ze het pakketje uitpakken. Wij geven u graag passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing. Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze standaard dozen.
SPECIFICATIES
• Stevig enkelgolf karton
• Stevig dubbelgolf karton
• Eenvoudig op te vouwen
• 100% recyclebaar

Direct bestellen »

Populairste formaten standaard dozen

De standaard dozen zijn, zoals de naam aangeeft, de meest basic dozen. Deze standaard dozen worden vaak gebruikt voor het gemakkelijk opbergen van A3, A4 en A5 papier. Dit zijn dan ook de populairste formaten. Bij Boxsupply kunt u gemakkelijk standaard dozen vinden in deze formaten. Onze standaard dozen zijn gemaakt van stevig karton waarmee uw inhoud veilig getransporteerd kan worden. Naast stevig karton zijn onze dozen 100% recyclebaar, zo denkt u naast uw portemonnee ook aan het milieu. Ook kunt u bij Boxsupply ervoor kiezen om uw dozen te laten bedrukken zodat u deze kunt gebruiken als visitekaartje. Bestel standaard dozen in ieder gewenst aantal bij Boxsupply en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze standaard dozen? Stel de vraag dan eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door één van onze specialisten.

Standaard dozen gemakkelijk bestellen

Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de standaard dozen online te bestellen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Wanneer u optimaal geholpen wilt worden en de juiste keuze wilt maken, adviseren wij u om een afspraak te maken. Dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw vraag en u het juiste advies geven.