Stansdozen

Bent u op zoek naar stansdozen van een hoge kwaliteit? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Bij ons vindt u gemakkelijk en voordelig de stansdozen waar u naar op zoek bent. Stansdozen zijn dozen die worden gemaakt met een vast mes in onze machine. Het mes snijdt figuren uit een stuk karton en zo komt de vorm van uw stansdoos tevoorschijn. U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijke bedrukte stansdozen. Wij geven graag passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing. Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze stansdozen.
SPECIFICATIES
• Stevig enkelgolf karton
• Stevig dubbelgolf karton
• Eenvoudig op te vouwen
• 100% recyclebaar Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze stansdozen? Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Bedrukte stansdozen als visitekaartje

Bent u op zoek naar stevige stansdozen? Dan zit u bij Boxsupply aan het juiste adres. Wij leveren stansdozen met stevig karton en hoge kwaliteit zodat uw product veilig wordt verzonden. Onze stansdozen kunnen specifiek op maat gemaakt worden zodat u geen onnodige kosten aan opvulmateriaal kwijt bent. Daarnaast kunt u ervoor kiezen op de stansdozen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan, logo of een andere tekst. Het voordeel van een persoonlijk bedrukte stansdoos is dat dit ook als een visitekaart kan werken. Zo kunt u de stansdoos inzetten als promotie of reclame materiaal en uw naamsbekendheid vergroten terwijl u uw producten opstuurt naar uw klanten.

Een stansdoos wordt voornamelijk gekozen wanneer een gewone Amerikaanse vouwdoos niet geschikt is. Stansdozen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van een kliksysteem. Er hoeft dan ook geen plakband of tape aan te pas te komen. Door de ruime opening van de stansdoos is deze gemakkelijk te vullen en te sluiten. Daarnaast oogt de stansdoos meestal een stuk verzorgder en geeft het een mooie presentatie van uw product. Naast dat stansdozen makkelijk in elkaar te zetten zijn zonder tape zijn onze dozen licht van gewicht en goed stapelbaar. Daarnaast zijn onze dozen 100% recyclebaar, zo denkt u naast uw portemonnee ook aan het milieu.

Stansdozen gemakkelijk bestellen

Bestel stansdozen op maat bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de dozen online te bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen.