Verhuis- en archiefdozen

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar verhuisdozen? Stevige verhuisdozen zijn dan een vereiste. Gelukkig zijn de verhuisdozen van Boxsupply van hoge kwaliteit waardoor u uw spullen veilig kunt vervoeren. Want tijdens het verhuizen wilt u natuurlijk dat de dozen stevig genoeg zijn om uw spullen probleemloos en veilig van A naar B te verhuizen. Door uw verhuisdozen bij een betrouwbare partij als Boxsupply aan te schaffen weet u zeker dat uw spullen veilig aankomen. Boxsupply levert zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Dit betekent dat u zowel enkele verhuisdozen bij ons kunt bestellen als honderden. Wij geven graag passend advies en zoeken met en voor u voor de beste oplossing. Bekijk snel de mogelijkheden omtrent onze verhuisdozen.
SPECIFICATIES Standaard 
• Enkele golf 3 mm
• Draagvermogen 30 kg
• Autolock
SPECIFICATIES Professional 
• Enkele golf 5 mm
• Draagvermogen 50 kg
• Autolock
SPECIFICATIES Premium 
• Enkele golf 7 mm
• Draagvermogen 50 kg
• Insteekvouw

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag over onze verhuisdozen of wilt u graag meer informatie. Stel dan de vraag eenvoudig via het onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies door een van onze specialisten.

Stevige verhuisdozen

Stel u bent bezig met verhuizen en druk in de weer met het verplaatsen van dozen. En plotseling scheurt een doos in en ligt alles op de grond. Is dit herkenbaar? Niet met de stevige verhuisdozen van Boxsupply. Onze verhuisdozen zijn uitvoerig getest op:
  • Kwaliteit 
  • Functionaliteit 
  • Duurzaamheid 
Met de verhuisdozen van Boxsupply hoeft u zich geen zorgen te maken dat de dozen scheuren, doorzakken of dat u de dozen maar eenmalig kan gebruiken. Onze verhuisdozen zijn gemaakt van stevig karton met een dubbele bodem en zijn voorzien van handvatten zodat de doos gemakkelijk te tillen is. Daarnaast zijn onze dozen gemakkelijk in elkaar te zetten en hoeft u geen gebruik te maken van tape om de dozen dicht te maken. En voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. Wij bieden goedkope verhuisdozen aan, daarnaast betaald u minder wanneer u meerdere dozen besteld. Een groot voordeel van onze verhuisdozen is dat u deze na de verhuizing perfect kunt gebruiken om uw (oude) spullen in op te bergen.

Naast verhuisdozen kunt u bij ons ook handige accessoires zoals inpakpapier en nopjesfolie vinden, maar ook handige stikkers met “Breekbaar/Fragile” kunt u bij Boxsupply vinden. Deze stikkers zorgen ervoor dat de kans verkleind wordt dat andere mensen onzorgvuldig omgaan met uw spullen. 

Verhuistip: Schrijf op de doos welke spullen u allemaal in de verhuisdoos heeft zitten en voor welke ruimte deze bestemd is. Dit bevordert het ordenen en uitpakken van uw spullen en daarmee de verhuizing.

Archiefdozen van Boxsupply

Bent u van plan om uw kantoor te gaan reorganiseren? Of wilt u oude administratie archiveren? Dan bent u op zoek naar archiefdozen van Boxsupply. Onze archiefdozen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn gemaakt van stevig karton. Zo zorgen ze voor een stevige opslag van uw documentatie, ordners en verslagen. Met onze archiefdozen op maat bespaart u ruimte en kunt u alles gemakkelijk netjes ordenen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat uw verslagen beschadigd raken door de stevige archiefdozen.

Archief- en verhuisdozen gemakkelijk bestellen

Bestel archief- en verhuisdozen bij Boxsupply en profiteer van onze voordelen. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om de dozen online te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dan adviseren wij wel om een afspraak met ons te maken dan kunnen wij u meer persoonlijker helpen.