Amerikaanse vouwdozen

De Amerikaanse vouwdoos is ’s werelds meest gebruikte en populairste doos. Deze doos kan beschouwd worden als dé standaarddoos van de verpakkingsindustrie. Het grote voordeel van de Amerikaanse vouwdoos is dat die meerdere doeleinden heeft. Verder profiteert u bij Boxsupply van lage prijzen en des te meer u er bestelt, des te lager de prijs wordt. Tot slot kunnen we de dozen ook helemaal maken en bedrukken naar uw eigen ontwerp

Welke Amerikaanse vouwdoos past het best bij uw product?

Amerikaanse vouwdoos op maat

Wilt u graag een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken? Via onze ingebouwde configurator, in onze webshop, kunt u gemakkelijk uw eigen afmeting ingeven en een keuze maken uit bruin of wit karton.Via deze configurator is er ook de mogelijkheid om uw eigen logo of een tekst op de doos te laten bedrukken. U hoeft alleen maar te klikken op wijziging doorvoeren en dan ziet u een voorbeeld van uw op maat gemaakte Amerikaanse vouwdoos. U kunt in de configurator ook de vier meest voorkomende waarschuwingspictogrammen toevoegen. Bijvoorbeeld als u producten verzendt die breekbaar zijn, dan kunt u een waarschuwingspictogram laten bedrukken op uw vouwdoos. Heeft u meerdere op maat gemaakte Amerikaanse vouwdozen nodig? U kunt al bij ons bestellen vanaf 1 vouwdoos, maar als u er meer bestelt ziet u ook de kosten per doos verlagen. Dus het is voordeliger om grotere hoeveelheden te bestellen. 

Vouwdoos gebruiken

Een verpakking van hoge kwaliteit moet voldoen aan een twee aspecten. Hij moet namelijk zowel sterk en stevig zijn zodat de producten niet beschadigd raken. De kwaliteit van dozen is bij Boxsupply al goed, maar past het pakketje ook goed in de doos. Op het moment dat het pakketje gaat schuiven dan kan die alsnog beschadigd raken. Dat betekent dat u een niet tevreden klant hebt aangezien hij of zij een kapot product geleverd krijgt. U kunt de doos opvullen met opvulmateriaal, maar dat kost tijd en geld. De oplossing van dit probleem is om via onze configurator een doos op maat te laten maken. Dan is uw pakketje goed beschermd en sluiten de afmetingen aan bij uw product waardoor die niet gaat schuiven en eventueel beschadigd kan raken. 

Amerikaanse vouwdoos als visitekaartje

Webshops realiseren zich steeds meer dat de webshop geassocieerd wordt met de verpakking waar ze producten in verpakken en verzenden. Een bedrukte Amerikaanse vouwdoos straalt uit waar u als bedrijf voor staat. Het is toch één van de laatste interacties de klant heeft met u merk voordat hij of zei het product gaat gebruiken. U kunt een bedrukte vouwdoos dus inzetten als promotie of reclame materiaal. Op het moment dat uw pakketje geleverd wordt komt het gehele huishouden in aanraking met uw merk wat de naamsbekendheid vergroot van uw bedrijf. Een exclusieve bedrukte vouwdoos met uw logo, tekst en andere elementen die aansluiten bij uw bedrijf laat u duidelijke zien dat u uw producten serieus neemt. Niet alleen klanten zien dit, maar ook potentiële zakenpartners. Dit kan weer leiden tot eventuele samenwerkingen en kan in de toekomst dus positieve gevolgen hebben. 

Gemakkelijk bestellen

Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u en een goede service is wat u mag verwachten van ons. In ons ruime assortiment vindt u dan ook voor ieder wat. Bekijk bijvoorbeeld eens onze standaard kartonnen dozen of onze verhuisdozen. Wij proberen altijd op de hoogte te zijn van de recente trends & ontwikkelingen in de markt, zodat wij hier direct op kunnen inspelen. Dan kunnen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit en service graad bieden. Onze ingebouwde configurator maakt het bestellen van op maat gemaakte Amerikaanse vouwdozen een stukje makkelijker.