Betaalmogelijkheden

U kunt bij boxsupply.nl op verschillende manieren betalen.

iDeal
De betaalmethode iDeal is mogelijk voor iedereen (ook bedrijven) met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze methode kunt u direct tijdens het betaalproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van strenge beveiligingsmethodes van uw bank. 
  • ABN AMRO Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab 
  • U doorloopt dezelfde stappen als bij normaal internetbankieren. 
  • De betaling gaat volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank en is zeer eenvoudig.
Bancontact / Mr Cash
Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in Belgiƫ en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in Belgiƫ.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. U kunt direct uw bestelling betalen in een vertrouwde bankomgeving.

Creditcard
U voert veilig uw creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met onze payment serviceprovider Multisafepay voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op uw creditcard zodra u besteld heeft.

VISA, MasterCard en Maestro
Veilige betaling via 3D Secure en uw gegevens zijn beveiligd tegen toegang van derden.
Het factuurbedrag zal binnen enkele dagen na het plaatsen van de bestelling worden afgeschreven.
Op rekening

U kunt ook op rekening betalen bij boxsupply.nl. Kies deze methode indien u vaker bij ons gaat bestellen. Wij zullen wel een kredietcheck moeten doen naar uw kredietwaardigheid. Het kan voorkomen dat u op basis hiervan een vooruitbetaling dient te doen. De standaard betalingstermijn is 14 dagen netto.